De elektrische vlindermachine: de toekomst in betonvlinderen!

Wilt u betonvloeren vlinderen? Dan is de meest duurzame optie een elektrische vlindermachine. Lees hier wat deze emissievrije vlindermachine voor u kan betekenen.

Emissievrij beton vlinderen

De nieuwste ontwikkeling: Clover®, een onderhoudsarme emissievrije elektrische vlindermachine. Deze Clover® elektrische vlindermachine maakt het mogelijk om betonvloeren emissievrij te vlinderen dankzij de accu. Omdat de aandrijving van de elektrische vlindermachine nauwelijks geluid maakt, is het werk aangenaam.

Ergonomische bediening

De bediening van de elektrische vlindermachine is eenvoudig. De beleving bij de elektrische vlindermachine is hetzelfde als bij de huidige brandstofmodellen. De ergonomische powerhendel zorgt ervoor dat u traploos van 0% tot 100% het toerental kunt regelen. Wanneer u tussentijds stopt met vlinderen, kunt u na de stop de elektrische vlindermachine weer gebruiken zonder een brandstofmotor te moeten starten. Dit verhoogt het gebruikersgemak.

Met de elektrische vlindermachine kunt u voortaan zorgeloos in een afgesloten ruimte werken en is zelfs geen gehoorbescherming nodig! De hoge capaciteit accu zorgt voor een lange werkduur. Deze is snel omgewisseld met de andere accu, die weer is opgeladen. Met deze krachtige accuvlinder kunt u alle klussen aan!

 • accuvlinder, elektrische betonvlinder, elektrische vlindermachine
 • accuvlinder, elektrische betonvlinder, elektrische vlindermachine
 • accuvlinder, elektrische betonvlinder, elektrische vlindermachine

Eenvoudig ombouwen

De elektrische vlindermachine is verkrijgbaar in twee modellen: de CC4830e en de CM4830e. Ze bestaan uit de Clover® aandrijfunit en een bestaand onderstel. De aandrijfunit kan worden gemonteerd op bestaande vlindermachines. Hierdoor kunnen ook gebruikte machines gemakkelijk omgebouwd worden tot elektrische vlindermachine en daardoor een kostenbesparing opleveren.

 • Laag geluidsniveau

 • Onderhoudsarm

 • Milieuvriendelijk

 • Brandveilige LiFePO4 accu

 • Ergonomische bediening

 • Korte laadtijd

 • Korte accu wisseltijd

 • Real-time laadstatus zichtbaar (State Of Charge)

Extra opties elektrische vlindermachine

De aandrijfunit van de elektrische vlindermachine wordt standaard geleverd met één accu (inclusief standaard lader). Optioneel is een wisselaccu beschikbaar van het model CB4825. Ook is een apart snellaadstation beschikbaar: het Charge-point CP3548. Deze is aanbevolen om non-stop werken mogelijk te maken.

Eigenschappen elektrische vlindermachine

CC4830e CM4830e
Type Clover® Compact Clover® Motor
Montageprincipe Reductor Motorplaat
Passende accu CB4825
Accutechnologie Brandveilige LiFePO4  
Vermogen 3 kW / 4.1 pk
Koeling Luchtgekoeld
Gewicht (excl. accu)* 13.4 kg 17.3 kg
Accugewicht 14.4 kg
Standaard lader 5 A
Snellader 35 A

* Gewichten zijn alleen van de aandrijfunit. Totaalgewicht is afhankelijk van het onderstel.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact op!

Dealer

Clover® aandrijfunits en toebehoren worden verkocht door Van Nistelrooij Betonwereld. Neem hier contact op met Van Nistelrooij Betonwereld of gebruik het contactformulier.

Contactformulier

Vul uw gegevens hieronder in om in contact te komen met de dealer.

  captcha